Bu Mucize Tohum, Dizlerdeki Sıvı Kaybına, Eklem Ağrılarına Şifa Oluyor!

 Günde 10 adet normal suyla aç karnına üç ay hiç aksatmadan içtim bana 3 ay demişlerdi sol diz kapagimda agri vardi iyi geldi ayrica bagirsaklarida çalıştırıyor.

 Menisküs sorunu olanlar, doğal bir yöntem ile kurtulmak mümkün.

 Bamya tohumu. arkadaslar bu bamya tohumunun içinde menisküse iyi gelen bir sıvı var. vucudumuzdaki ilik gibi düşünün. ben diz ağrılarımdan ağlayacak dereceye geliyordum inanın bamya tohumu önerdiler bana 1-2 ay kadar dünzeli şekilde kullandım ve gerçekten faydasını gördüm.

 Her sabah aç karnına bu fotografta gördüğünüz tohumlarda 10-15 adet ağzınıza atın su ile yutun gitsin gerçekten faydasını göreceksiniz. faydası olur diye paylaşmak istedim.

Eklem sıvılarını arttıran bamya tohumu mucizesi var. Günlük 6-7 tane bamya tohumunu sabah aç karına bir miktar su ile yutarsanız ve bunu en az üç ay sürdürürseniz, eklemlerinizin ağrımadığını fark edeceksiniz.

Ayrıca, bilindiği gibi bamyanın lif oranı oldukça yüksektir. Bu nedenle vücuttaki liflerin yenilenmesi ve kuvvetlenmesi amacıyla bamya tohumundan yardım alabilirsiniz.

Lif sorunu olan insanların mutlaka bu tohumu düzenli bir şekilde tüketmesi günde en az iki kez olacak şekilde tohumun tüketilmesinin etkilerini çok kısa bir sürede göreceksiniz.

Vitamin ve mineral yönünden zengin olan bamya tohumu özellikle kış aylarında insan vücuduna direk etki ederek hastalıkların vücudunuzu etkilemesini önlemektedir. Bu tohumun herhangi bir şekilde tüketilmesi kışın özellikle çocukların bağışıklık sisteminin güçlenmesinde oldukça önemli rol oynayan bir özelliği vardır.

Bu nedenle özellikle çocuklarınıza olmak üzere bu tohumu herhangi bir şekilde tüketin ve kullandırın.

Bamya tohumu faydalarını gösterebilmesi için bir süre düzenli olarak kullanılmalıdır. Bamya tohumu kahve olarak içildiğinde bronşite olan muhteşem etkisini kısa bir sürede gösterebilir.

Bunun için düzenli bir şekilde bu tohumu kullanmaya devam etmelisiniz. Bronşit için bamya tohumu faydalarından yararlanılacak ise bu tohum aynen kahve çekirdeği gibi kavrulur ve ardından çekilir. Daha sonra şekersiz olarak kahve yapar gibi bu tohum içilir ve üzerine bir süre herhangi bir şey tüketilmez. Bamya tohumu, bronşit için kullanılan en etkili bitkisel ilaçtır.

Bamya tohumu faydaları farklı şekillerde vücuda etki etmektedir. Öyle ki göğüs sertliği çeken ve sürekli boğazının altında gıcık olan insanlar içinde etkiler oluşturmaktadır.

Öyle ki bu tohumun çekirdeklerinin ezilerek su ile karıştırılmalı ile ortaya çıkan bu bitkisel ilaç niteliğindeki karışım bu sorunların çözülmesinde insanlar üzerinde oldukça hızlı bir etki göstermektedir.

Bu şekilde karışımın günde iki kez bir kaç hafta içilmesi ile bu sorun kökten hallolmuş olacaktır.

Bu önemli bilgi ve yöntemlerden daha fazla kişinin faydalanması için, beğenip, paylaşmayı unutmayın lütfen…