İşte o tarih

Asgari ücret Asgari ücret ile hayatını idame ettirmeye çalışan milyonlarca vatandaş hayat pahalılığıyla boğuşurken, Bakan Bilgin’den asgari ücretliye ilişkin açıklama geldi. İşte Bakan Bilgin’in açıklamalarına ilişkin detaylar…
Milyonlarca asgari ücretli çalışan zam haberini beklerken Bakan Vedat Bilgin Temmuz ayını işaret edecek zam yapılacağı müjdesini verdi. Asgari ücrete ne kadar zam gelecek?
Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Vedat Bilgin ile beraber Cumhurbaşkanı Erdoğan görüşmelerinin tamamlanmasıyla müjdeli haberler verildi.
Milyonlarca kişinin beklediği zam haberlerine ilişkin açıklamalar yapılırken AKP Genel Merkezinde duyurular yapıldı.
Erdoğan ve Bilgin’in görüşme öncesinde Bakan Bilgin’e yöneltilen zam sorularına yanıt geldi. Asgari ücrete zam olacak mı? sorusunu yanıtlayan Bilgin, asgari ücrette artışın Temmuz ayında olacağına işaret etti.
Asgari ücret ne kadar Milyonlarca vatandaş asgari ücrete ne kadar zam geleceğini bekliyor. Geçtiğimiz günlerde Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Vedat Bilgin konuya ilişkin açıklama yapmıştı. Asgari ücrete ara zammın gündemde olmadığını dile getiren Bakan Bilgin’in açıklamaları sonrasında vatandaşlar hüsrana uğramıştı. Ancak olmaz denilen oldu. Asgari ücret zammına ilişkin yeni bir gelişme yaşandı.Asgari ücret ne kadar Milyonlarca vatandaş asgari ücrete ne kadar zam geleceğini bekliyor. Geçtiğimiz günlerde Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Vedat Bilgin konuya ilişkin açıklama yapmıştı. Asgari ücrete ara zammın gündemde olmadığını dile getiren Bakan Bilgin’in açıklamaları sonrasında vatandaşlar hüsrana uğramıştı. Ancak olmaz denilen oldu. Asgari ücret zammına ilişkin yeni bir gelişme yaşandı.