Neler yapmış kadına

O zaman çok koymuştu” Önceki akşam Tarabya’daki bir mekandan çıkan Avşar, Feraye konusu hakkında konuştu. Ünlü şarkıcı, “O zaman çok koymuştu. Ama şimdi hepsine gülüyorum. Kaya zaten çapkın bir adamdı. Ben ald*tıldığımı dört sene sonra öğrendim.” diyerek kahkaha attı. Muhabirler “Kaya Bey ‘Hülya’yla asla bir daha evlenmem’ dedi. Siz ister miydiniz?” diye sordu.
“Evliliğe ihtiyacım yok” Hülya Avşar, “Ne istiyorsa onu yapsın. Benim artık evliliğe ihtiyacım yok. Kaya’nın da yok. Biz her şeyi yaptık. Evlendik, çocuğumuz oldu. Onun bir tane daha çocuğu oldu.” diye cevap verdi.
Kaya Çilingiroğlu, Hülya Avşar ile evliyken muhabirlerin ‘Ferrari’ sorusunu ‘Feraye’ diye anlayınca Feraye Tanyolaç ile ilişkisini istemeden itiraf etmişti. 2005’te Avşar’dan boşanan Çilingiroğlu, geçtiğimiz günlerde “Bu olaydan hala utanıyorum.” demişti.
Kariyerine müzik eğitimi aldıktan sonra müzikaller, altı albüm ve bir single ile devam etti. 1995 yılının son günlerinde yayınladığı Yarası Saklım adlı albümüyle döneme damgasını vurdu. “Bu Gece Uzun Olacak” adlı parçası, şarkının çıkış klibiydi. Klip, Hülya Avşar’ın popo sallama sahnesi başta olmak üzere daha pek çok sahnesi ile bir kült haline geldi. Klip, feministlerin tepkisini topladı, ancak ikinci klip “Yürü Ya Kulum” oldukça feminist ve erkek karşıtı bir klip oldu.Albümden üçüncü klip bir Suat Suna şarkısı olan “Sensiz Kaldım” parçasına çekildi. Şarkı oldukça beğenildi ve pek çok kişi tarafından Avşar’ın söylediği en iyi şarkı olarak görüldü. Hülya Avşar artık 90’ların en çok konuşulan isimlerden biri haline gelmişti.
998 yılında yayınladığı Hayat Böyle albümüyle müzik sahnesindeki yerini sağlamlaştırdı. “Aradın Mı” adlı Serdar Ortaç parçasıyla o yıl her yerde dinlendi. Şarkının klibinin de beğenilmesi üzerine, “Aradın Mı”, Hülya Avşar’ın “Bu Gece Uzun Olacak”tan sonra en çok bilinen şarkısı oldu. Albümden ikinci klip “Ah Be Güzelim” parçasına çekildi. Sanatçı, bu şarkıyla da başarı sağladı. 2000 yılında Kral TV tarafından düzenlenen yılın müzik ödüllerinde en iyi kadın şarkıcı ödülüne layık görüldü. Hülya Avşar, Günaydın’da köşe yazarlığı yaptıktan sonra, Show TV’de Hülya Avşar Show’u yaptı. Medyapım tarafından talk show formatında yayınlanan programının yönetmenliğini Birkan Uz ve Uğur Aksay yaptı. Avşar Show aynı zamanda Türkiye’de ilk defa Uğur Aksay tarafından uygulanan 16/9 mm sinematografik formattaki dijital rejili seti ile çekilen show programı olma özelliğini taşımaktadır.Avşar, TV şovuyla aynı anda sergilediği tek kişilik tiyatro oyunundan başka, reklam filmlerinde oynadı ve hâlâ Hülya adlı aylık derginin editörlüğünü yapmaktadır.
2001 yılında kendi adını taşıyan Hülya Avşar by H markasını kurmuştur. Kendisinin de üzerinden çıkarmadığı siyah-beyaz düz basic t-shirtler web sitesi www.byh.com.tr üzerinden satışa sunulmaktadır. Spora ve tenise tutkunluğuyla bilinen Avşar’ın 2001 yılından bu yana kendi adını taşıyan Hülya Cup tenis turnuvası düzenleyerek buradan elde ettiği gelirle eğitime destek vererek çocuklara burs ve tenis imkanı kazandırmaktadır. Özel yaşamı İlk evliliğini 1979’da Mehmet Tecirli ile yaptı ve iki yıl evli kaldı. Kaya Çilingiroğlu ile olan evliliğinden Zehra (1998) isminde bir kız çocuğu sahibidir. Çift, 2005 yılında boşandı. Kendisi sıkı bir Beşiktaş taraftarıdır. Kaya Çilingiroğlu’ndan boşandıktan sonra bir süre iş adamı Sadettin Saran ile beraber olmuştur.