O ürünler

Başak isimli bir BİM müşterisi aldığı BİM çikolatasının içinden tanımlanamayan bir cisim çıktığı yazdı. Duruma tepki gösteren BİM müşterisi, “Bugün BİM marketinden aldığım ürünün içinden tanımlayamadığım bir cisim çıktı. Ne olduğunu anlayamadığım bir cisimdi, ipe benziyordu ama çikolatanın içinde ipin ne işi olabilir diye düşünüyorum. Lütfen şikayetimin açıklığa kavuşturulmasını istiyorum. Ödüllü olarak tanıtılan üründen bilinmeyen cisim çıkması ne kadar etik.” dedi.
BİM’DE KONSERVENİN İÇİNDE VİDA SOMUNU ÇIKTIZincir market BİM’de akıllara durgunluk veren bir başka durumda ‘konservenin içinden vida somunu’ çıkması oldu. Ebru isimli BİM müşterisi, “BİM’den 8 Nisan da aldığım barbunya konserveden vida somunu çıktı. İftara misafirlerim vardı hep birlikte şok olduk. İçindeki küf barbunyaya geçmiştir. Ya ben fark etmeyip de 3 yaşındaki kızım yeseydi? Yerine bildirdik hala genel merkezden aranmadım.” diyerek tepkisini dillendirdi.
İM’DE ETİKET FİYATI FARKLI KASADAKİ FİYAT FARKLI BİM’de bozuk ürün yanı sıra etikette farklı kasada farklı çıkan fiyatı durumları da yaşanıyor. Malatya’da Ecem isim BİM müşterisi, “Malatya çöşnük mah. Eşref Bitlis cad. No*** Battalgazi’de yer alan BİM’de tuvalet kağıdı 62.50 fiyat yazarken kasada 72.50 ödeniyor neden böyle yapıyorsunuz diye sorulduğunda deprem bölgesi olduğumuzdan etiket değişmemiş olabilir deniyor ama bir yandan da etiketlerin değiştiğini gözlemliyoruz. Biz depremzedeyiz sonuçta fiyata göre alışveriş yapıyoruz. Değil mi? Sonuç olarak haksız kazanç bence çok yanlış.” ifadelerini kullandı.kaynak:milligazete.com.tr