Yunan spiker

ERDOĞAN KAZANIRSA TÜRKİYE VURULMALIDIR DEDİ
Türkiye, Başkan Recep Tayyip Erdoğan liderliğinde, Doğu Akdeniz’in de içinde olduğu birçok kritik alanda ‘atılamaz’ denilen adımları atarak, Türkiye karşıtlarının kirli planlarını bozdu. Türkiye’nin artan gücü, istikrarı ve yürüttüğü bağımsız dış politikasını hedef alan batı ise ’14 Mayıs’ seçimlerini kendileri açısından bir ‘viraj’ olarak görüyor.
YUNAN GAZETECİDEN ALÇAK TEHDİTLER!
Savunma sanayii atılımlarından rahatsız olan Yunanistan’da bir gazeteci, “Türkiye sahip olduklarından geri adım atmıyor” diyerek alçakça tehditler sarf etti.
“ERDOĞAN SEÇİMİ KAZANIRSA VURULMALI
Yunan gazeteci, “3 farklı tersanede gemiler 36 ay sonra aynı anda teslim edilecek. Türkiye sadece sahip olduklarından geri adım atmıyor. Planlamaları mantıklı mı, değil mi? Siz karar verin… Komşular Doğu Akdeniz’e hakim olmak istiyorlar. Bu mesaj sadece bizim için değil İsrail ve Mısır’a da veriliyor. Erdoğan’ı önümüzdeki 10 yıl boyunca yönetimde bırakırlarsa durum hoş olmayan sürprizler getirebilir, bu yüzden Erdoğan rejimi kalırsa seçimlerden hemen sonra vurulmalıdır. Biz gerçekçiliğin dilini konuşuyoruz, ne empatimiz ne de başka bir şeyimiz var.” ifadelerini kullandı Erdoğan’ın kazanacağını anlayan yunan planlar kurmaya başladı ama Erdoğan kazanırsa emin olun asla böyle bişey yapmaya cesaret edemezler