Erdoğana o partiden destek

ECEVİTİN PARTİSİ DSP’DEN ERDOĞAN’A DESTEK KARARI
Ecevitin partisi olan DSP Genel Başkanı Önder Aksakal, AK Parti’yi ziyaretinin ardından açıklama yaptı. Aksakal, seçimlerde Cumhurbaşkanı Erdoğan’ı destekleyeceklerini belirtti
SEÇİME AK PARTİ LİSTELERİNDEN GİRECEKLER
Aksakal ayrıca, seçime AK Parti listelerinden gireceklerini de ifade etti AK Parti Genel Başkanvekili Binali Yıldırım ve AK Parti Sözcüsü Ömer Çelik, Demokratik Sol Parti Dsp Genel Başkanı Önder Aksakal’ı seçimde iş birliğine davet etti.
AKSAKAL: KATKI SUNMAK İSTİYORUZ
14 Mayıs’ın Türkiye’nin yeniden inşa edilmesi için vesile olacağını ifade eden Aksakal, “Sayın Yıldırım ve Çelik, Dsp’nin 38 yıllık siyasi geçmişi ve üç defa devlet yönetimindeki birikiminin yeni dönemde TBMM’ye taşınması yönündeki görüşlerini bizlerle paylaştılar” diye konuştu.
DSP’nin Türk devletleri ve Türk milletine destek vermeye devam edeceğini dile getiren Aksakal, “Demokratik Sol Parti, cumhurbaşkanlığı seçiminin ilk turda sonuçlanması, devlet düzeninde istikrarın bozulmaması, dış mihrakların tertipleriyle Türkiye’de siyasi bir maceraya meydan verilmemesi için elinden geleni yapacaktır. Bu değerli öneriye biz de Türkiye Büyük Millet Meclisinde yer alarak katkılarımızı sunmak istediğimizi paylaştık.” ifadelerini kullandı.