İŞTE DETAYLAR

Cumhurbaşkanı Erdoğan’dan flaş talimat geldi.. Artık hiç birşey eskisi gibi olmayacak

Cumhurbaşkanı Erdoğan’dan Flaş Talimat Geldi

Cumhurbaşkanı Erdoğan’dan İstanbul talimatı: 5 ilçede özel çalışma yapılacak
Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın talimatı ile İstanbul başta olmak üzere ülke genelinde AK Parti’nin kaybettiği ilçelerde çalışmalar yoğunlaştırılacak. İstanbul’da özellikle Beyoğlu, Çatalca, Eyüpsultan, Tuzla ve Üsküdar ilçelerine dikkat edilecek.

14 Mayıs ve 28 Mayıs seçimlerinde kazanılan zafer sonrası yönünü 31 Mart 2024 tarihinde yapılacak yerel seçimlere çeviren AK Parti, 1 ay önce başlatılan seçmen memnuniyeti anketini Kurban Bayramı tatilinde de ara vermeden devam ettirdi.

AK Parti, kendisine oy vermeyen vatandaşın oy vermeme sebebini sordu. Bir aylık çalışmanın raporu Cumhurbaşkanı Erdoğan’a sunulacak. Seçmen memnuniyeti anketine göre yol haritası çizilecek. AK Parti’ye doğru bir adım atana partililer koşarak gidecek. İstanbul’da kapısı çalınmadık, ulaşılmadık, kalbi fethedilmedik hiç kimseyi bırakılmayacak.

5 ilçeye özellikle dikkat edilecek
Sabah’ta yer alan habere göre; Hedef İstanbul’un 39 ilçesinde de birinci parti olmak. Bu kapsamda zafer sarhoşluğuna kapılmadan milletle teşkilat arasındaki gönül köprüleri sağlamlaştırılacak. İstanbul Teşkilatına uyarılarda bulunan Cumhurbaşkanı Erdoğan, “Unutmayın, ilçelerde 24 belediyeden 19 belediyeye düştük” demişti.

Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın bahsettiği AK Partili belediyelerin yönetiminde olan Beyoğlu, Çatalca, Eyüpsultan, Tuzla ve Üsküdar ilçelerinde Mayıs 2023 seçimlerinde yaşanan oy kaybının telafi edilmesi için özel çalışma yapılacak. Bu 5 ilçede neden oy kaybı yaşandığının hesabı yapılacak, neden ve niçin bu noktaya gelindiği araştırılacak. Eksiklikler giderilecek. Vatandaşlar Türkiye Yüzyılı hedeflerine ısındırılacak ve onları inandıracak adımlar atılacak.

CHP belediyelerinin performansı mercek altında
Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın “1994 ruhunu tekrar dirilterek şehirlerimizin üzerine karabasan misali çöken fetret devrine hep birlikte son vereceğiz” sözü üzerine İstanbul, Ankara, İzmir, Antalya, Adana, Mersin, Hatay, Muğla, Tekirdağ, Eskişehir ve Aydın CHP’li 11 büyükşehirin 4 yıllık hizmet ve eser siyasetindeki performansları mercek altına alındı.

2019’da seçmene verilen vaatlerin hangilerinin yapılıp yapılmadığı algı belediyeciliğinin karnesi vatandaşa tek tek anlatılıyor.