İşte Kanserin Psikolojinin Şekerin Doğal İlacı

Baştan ayağa faydalı olmadığı bir yer yok… Saç ve cilt bakımı, bağışıklık sistemi için pek çok üründen daha etkili.. Üstelik kansere karşı bir koruma kalkanı oluşturmak istiyorsanız çok geçmeden bolca tüketmeye başlayın.

Çörek otu ile çörek otu yağı günümüzde karşımıza her yerde ve en çok çıkan baharat ve bitkisel yağ haline gelmiştir.

Sebebi ise kanserden başlayıp alerjiye ve kolestrole kadar tedavi edici özelliğine sahip olmasıdır.
Çörek otu yağının en tesirli hali soğuk pres yöntemi kullanılarak elde edilmiş olanıdır.Satın alırken de buna dikkat etmeliyiz.

Çörek otu yağı kansere karşı savaşıyor ve kansere karşı koruyor; Kansere karşı savaş açmak istiyorsanız 100 gram çörek otu ve yarım kilo kadar balı bir kabın içine koyup karıştırın.

Karıştırmış olduğumuz karışımın olduğu kabın üzerine tülbent ile örtüp 3 gün bekletin. 3 gün bekledikten sonra bu macunu günde 3 defa aç karnına 1 tatlı kaşığı kadar tüketin.

Saç İçin Çörek Otu Yağı

Saçınız dökülüyor ya da aralarında beyazlar çıkıyorsa çörek otu yağını kafa derinize masaj yaparak uygulayın.

Çörek otu yağını kafa derinize uyguladıktan sonra 3-4 saat bekletmeniz lazım. Çörek otunun en önemli özelliği Dihidrotestosteron(DHT) ismi verilen aktif testesteron hormonuna iyi gelmesidir.

Çörek otunun ve çörek otu yağının faydaları

Kanser hastalığına karşı korur ve tedavi eder. Vücuttaki zehirlerin süzülerek dışarı atılmasını sağlar. Mantar,mikrop ve virüsleri yok eder.

Çörek otu yağı hücreleri yenileyerek yaraların hızlı iyileşmesini sağlar. Vücuda zindelik vererek yorgunluğu giderir. Ruh halini sağlamlaştırır ve hormonları düzenler.

Çörek otu hazmı kolaylaştırır ve bağırsakların düzgün çalışmasını sağlar. İdrar söktürücü özelliği olduğundan dolayı safra kesesine iyi gelir.

Baş ağrısı,nezle ve grip hastalıklarında buruna damlatma yöntemiyle kullanılır. Kulak iltihabında ve kulak üşütmesinde kullanır.(Kulağa 3 damla damlatılması tavsiye edilir.)

Sinüzit hastalığına birebirdir. Gün içinde 1-2 defa damlatılır ve 1 hafta boyunca uygulanması önerilir.

Kan şekerini düzenler.  Kolestrol ve tansiyon dengesini düzenler. Cinsel performanslığı arttırır. Gözde ki mikropları öldürür.

Kepeği ve saç dökülmesini ortadan kaldırır.


Çörek Otu Yağı Nasıl Kullanılır?

Sırt ağrısında ve romatizmal ağrılarda kullanım: 

Öncelikle bir miktar çörek otu yağı ısıtılır. Isıtma işlemi bittikten sonra ısıtmış olduğumuz yağı problem yaşadığımız bölgeye masaj yaparcasına sürebilirsiniz.

İshal probleminin tedavisinde kullanım: 

1 fincan yoğurdun içine 1 çay kaşığı çörek otu yağı karıştırılır. Hastalık belirtileriniz geçene kadar yapmış olduğumuz karışımı her gün 1-2 defa tüketin.

Öksürük tedavisinde kullanım:

İçtiğiniz 1 fincan kahvenin içerisine 1 çay kaşığı çörek otu yağı katılır ve günde 2 defa tüketilir.

Saç beyazlamasına karşı kullanım:

Çörek otu yağı ile düzenli olarak saçlarınıza masaj yapmalısınız.

Baş ağrısını yok etmek için kullanım:

Kulak ve alın kısımlarına masaj yaparsanız baş ağrınızdan kurtulabilirsiniz.Masaj sonrası ağrıyan bölge bandaj ile sarılmalıdır. Kahvaltıdan önce 1 çay kaşığı çörek otu yağı içerseniz de baş ağrısı problemini ortadan kaldırırsınız.

Burun tıkanıklığı ve gripte çörek otu yağının kullanım:

Eğer ki burnunuz tıkalıysa burun deliklerinize 3-4 damla çörek otu yağı damlatın. Soğuk algınlığı problemini de tedavi etmektedir.

Saç dökülmesine karşı kullanım:

Çörek otunu uygulamadan önce 1 limonun tümünü kafanıza dökün. Biraz bekledikten sonra sabunlayın ve durulayın. Saçlarınız kuruduktan sonra çörek otu yağını kafaya derinize masaj şeklinde uygulayın.

Cilt bakımı için çörek otu yağı: 

1 çorba kaşığı çörek otu yağı ile 1 çorba kaşığı zeytinyağını karıştırın.Hazırlanan bu karışımı yüzünüze masaj yaparak iyice emilmesini sağlayın. Ortalama 1 saat cildinizde bu yağı bekletin. Bekleme sonrası yüzünüzü su ve sabun yardımıyla temizleyin.

Kansere Karşı Çörek Otu ve Bal Karışımı:

Yarım kilo bal ile 100 gram çörek otu karıştırılır. 3 Gün üzeri tülbentle örtülerek bekletilir. 3.günün sonunda macun haline gelen bu karışımı günde 3 kere aç karnına 1 tatlı kaşığı tüketilir.

 

Bu önemli bilgi ve yöntemlerden daha fazla kişinin faydalanması için, beğenip, paylaşmayı unutmayın lütfen…