Reyting rekorları kıran dizide büyük sır bakın neymiş


Yılmaz Erdoğan’ın kaleminden çıkan ve başrolünü oynadığı İnci Taneleri, iki hafta aranın ardından yeni bölümü ile ekrana geldi. Geceye Piraye ve Dilber’in ilk kez yüz yüze geldiği anlar damga vururken; Azem’in Dilber’den ayrıldığı final sahnesi ise izleyenleri gözyaşına boğdu. Dizide yaşanan bu büyük ayrılıktan sonra gözler, ikilinin tekrar bir araya gelip gelmeyeceğine çevrildi.

Kanal D’nin perşembe akşamları ekrana gelen dizisi Yılmaz Erdoğan’dan İnci Taneleri, yine çok izlenen bir bölüm ile seyirci karşısına çıktı. Taşların bir bir oturmaya başladığı bölümde Cihan, ablası Nehir’in bulunması için babası Azem’le birlikte hareket etmeye karar verdi. Baba-oğul, Nehir’in izini bulmak için önce evlat edinildiği aileyi, sonrasında da Nehir’in tedavi gördüğü kliniği ziyaret etti. Ancak Azem ve Cihan bir türlü bilgi edinemedi. Azem, Cihan’la vakit geçirdikçe kendi ailesiyle ilgili bilmediği gerçekleri de öğrenmeye başladı.

DİLBER’DEN GÖRKEMLİ AÇILIŞ

İnci Taneleri’nde dansı ile her daim gündem olmayı başaran Dilber, uzun bir aranın ardından izleyici karşısına çıktı. Erkal Sonel’in, “Kara Üzüm” diye hitap ederek anons ettiği Dilber’in dans ettiği o anlar büyük beğeni topladı.

PİRAYE VE DİLBER İLK KEZ KARŞI KARŞIYA

Piraye, arkadaşları ve kardeşi ile birlikte eğlenmek için Dilber’in çalıştığı pavyona gitti. Dilber, dansını bitirdikten sonra seyirciyi selamlarken bir anda Piraye ile göz göze geldi. Azem, konuşmak için Piraye’nin yanına geldiği sırada Piraye, Dilber’i masasına çağırmak istediğini söyledi. Dilber ile Piraye arasında geçen çekişme ve ikili arasında yaşanan kıskançlık krizleri sonrası Dilber, “Gemileri Yakarım” şarkısı eşliğinde Piraye’ye meydan okuyan bakışları ile bir kez daha dans etti.