YEREL SEÇİM ÖNÜ

Cumhur İttifakı şimdi fena karıştı Erdoğan’dan Bahçeli’ye ağır sözler..

Cumhur İttifakı Şimdi Fena Karıştı Erdoğan’dan Bahçeli’ye Ağır Sözler

O Başkandan Devlet Bahçeliye Sert Sözler

O Başkandan Devlet Bahçeliye Sert Sözler Devlet Bahçeli’yi Zora Sokacak Çıkışlarda Bulundu Neler Oluyor. O Herkes tarafından tanınan çok önemli büyük başkandan Devlet Bahçeli’ye Sert Çıkış Az Önce Geldi. Peki Bahçeli Ne yapacak.

Ümit Özdağ’dan Devlet Bahçeli’ye reaksiyon Devlet Bahçeli’nin “Türkiye’de mülteci ya da göçmen değil geçici koruma statüsünde tespit edilen sığınmacılar bulunmaktadır, ve şunların rakamları 13 milyon diye tanımlamak kuyruklu yalandır” biçimindeki açıklamalarına Ümit Özdağ reaksiyon gözler önüne serdi. Ümit Özdağ’dan Devlet Bahçeli’ye reaksiyon MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli, partisinin küme toplantısında yaptığı göç içeriğine ilgi çekti. Bahçeli, diğer insanların sessiz kaldığı bir devrede MHP’nin göç hususuyla ilgilendiğini ve üzerinde söylediğunu açıkladı. Göç hususuy ile alakalı projelerin hazırlanmasının basit olmadığını altını çizen Bahçeli, Milliyetçi Hareket Partisi olarak çalışmalarını kamuoyuyla, devlet kurumlarıyla, üniversitelerle, medya ve sivil toplum kuruluşlarıyla paylaştıklarını ifade etti.

Bahçeli, Türkiye’nin Tanrı’ın izniyle bu yükün altından kalkabileceğine inandığını dile getirdi ve ganimet peşinde olanların boş döneceklerini ifade etti. Hem de Bahçeli, Türkiye’de mülteci ya da göçmen olmadığını, adı üzerinde geçici koruma statüsünde tespit edilen sığınmacıların bulunduğunu ve bu sayının 13 milyon bulunduğunu söylemenin yanıltıcı bir bilgi bulunduğunu açıkladı. Düzensiz göçle kararlı bir biçimde mücadelelerinin devam ettiğini vurguladı. Bahçeli’nin bu sözlerine Zafer Partisi Genel Başkanı Ümit Özdağ reaksiyon gözler önüne serdi.

Twitter hesabından paylaşım yapan Özdağ, şu ifadeleri kullandı: “Matematikçiye sormuşlar. 2×2 kaç eder? 4 demiş. Fizikçiye sormuşlar. 2×2 kaç eder? 4.0 demiş. Jeologa sormuşlar. 2×2 kaç eder? Jeolog gülümsemiş “Size kaç lazım?” diye sormuş. Türkiye’de 13 milyon sığınmacı ve kaçak yok diyenlere sormak lazım. Ertabiatn’ın sığınmacı ve kaçak siyasetine Türk milliyetçisi olarak karşı çıkmanız amacıyla size kaç lazım? Gelelim Türkiye’deki yabancıların . 5 milyon kayıtlı Suriyeli, 2 milyon kaçak Suriyeli, 2 milyonu aşan Afgan, 2 milyon Afrika üklesinden insan ve 2 milyon İranlı, Iraklı, Paki, Rus, Ukraynalı vs. toplam 13 milyon.”