BU TARİHE DİKKAT

Kuyumcuya gitmeden bu habere bakın eğer bugünlerde altın almak İstiyorsanız bu tarihe dikkat..

Kuyumcuya Gitmeden Bu Habere Bakın

Altın almak istiyorsanız bu tarihe dikkat! Uzman isim yatırımcılara seslendi:1800 lira…
Yatırımcılar uzmanlardan gelen yeni uyarıları takip etmeye devam ediyor. Uzman isim İslam Memiş’in yatırımcılara yaptığı kritik uyarılar gündemdeki yerini korurken altına yatırım yapmak isteyenler Memiş’ten gelen uyarıları önemle dikkate alıyor.

Altın fiyatlarındaki dalgalanmalar devam ederken altına yatırım yapmak isteyenler fiyatları yakından takip etmeye ve uzmanların yorumlarını incelemeye devam ediyor. Altın ve Para Piyasaları Uzmanı İslam Memiş’in yatırımcılara tavsiyeleri de önemle takip ediliyor. Son dönemde altın fiyatlarındaki dalgalı seyir yatırımcının kafasını karıştırırken fiyatlardaki son durum ve altının geleceği merak ediliyor. Memiş’ten altın yorumu ve yatırım tercihi ile ilgili yeni değerlendirmeler geldi. İşte İslam Memiş’in yatırımcıya verdiği öneriler ve değerlendirmeleri ile ilgili tüm detaylar.

ALTIN FİYATLARINI TAKİP EDENLER 1800 LİRA EŞİĞİNE DİKKAT

Altına yatırım yapmak isteyenler fiyatları yakından takip ederken uzman isimlerin öneri ve yorumlarını da yakından izliyor. Altın almayı düşünen yatırımcılara kritik uyarılarda bulunan ve son değerlendirmelerini paylaşan İslam Memiş ise altın fiyatlarını yakından izleyenlerin dikkat etmesi gereken eşiğin mevcutta 1800 lira olduğuna vurgu yaptı. Bu değerin altında kalmaya devam etme durumunda ise gram altında düşüş eğiliminin sürebileceği belirtiliyor.

ONS ALTINDA GERİ ÇEKİLME OLABİLİR

Ons altın fiyatlarını da değerlendiren İslam Memiş, ons altın fiyatının ise 1925 dolar düzeyinde olduğunu hatırlattı ve kısa vadeli bir şekilde bakılırsa Temmuz ayı boyunca 18.60-1960 dolar aralığının izlenmesi gerektiğini de vurguladı. Ayrıca ons altın fiyatının 1960 seviyesini test ettikten sonra beri geri çekilme yaşayabileceğini de değerlendirmesine ekledi.

FİYATLARIN KALICI OLUP OLMADIĞINI GÖZLEMLEYİN

Altının gram fiyatının 1622-1632 lira arasında bir dalgalanma yaşadığını aktaran Memiş, altın almayı düşünenlere kritik uyarılarda bulundu. Yukarıda 1700-1800 lira seviyelerinin bulunduğunu fakat 1550-1450 lira seviyelerinin de olduğuna dikkat çekti. Altın almak isteyenlerin 1800 lira eşiğini dikkatle takip etmesi gerektiğini söyleyen uzman isim, fiyatların bu seviyenin üzerinde kalıcı olup olmadığına bakılması gerektiğini de tavsiyelerine ekledi.

DÖVİZ PİYASASI İLE İLGİLİ DEĞERLENDİRMELERDE BULUNDU

Döviz piyasası ile ilgili de değerlendirmelerde bulunan İslam Memiş, döviz piyasasında tercihin Euro’dan yana olmasının daha doğru olacağını belirtti. Doların 28 lira olması halinde Euro’nun ise 30 lira üzerini görebileceğini belirtti. Uzman isimden gelen altın ve döviz değerlendirmeleri yatırımcıların beklediği fırsatı adeta ayaklarına getirmektedir. Yatırımcılar için çok önemli ipuçları sunan bu kritik değerlendirmeler ile doğru bir yol izlenmektedir. Söz konusu değerlendirmelerden yola çıkarak altına yatırım yapmak isteyenlerin 1800 lira seviyesini izlemeleri ve bu seviyenin üzerinde kalıcı fiyatlamaların olup olmadığını mutlaka gözlemlemeleri gerekmektedir. Öte yandan döviz piyasasındaki dalgalanmalar da yakından takip edilmeli ve uzmanlardan gelen öneriler göz önünde bulundurularak bu değerlendirmelere göre yatırım kararı alınmalıdır.

KAYNAK:TUM-HABERLER.COM