RESMEN KAVRULACAĞIZ

Meteoroloji’den son dakika açıklaması cehennem sıcakları geliyor işe bile gitmeyin özellikle o günlere dikkat..

Meteoroloji’den Son Dakika Açıklaması Cehennem Sıcakları Geliyor

Resmen KAVRULACAĞIZ! 2’si bir arada vuracak: İşe gitmeyin uyarısı yapıldı, CEHENNEM sıcakları geliyor
MGM’den çok kritik uyarı geldi. Resmen Cehennem sıcakları geliyor. İşe gitmeyin uyarısı yapıldı. Özellikle o kişiler dikkat!

Türkiye, sağanak yağış, sel ve fırtınanın ardından beklenen sıcaklarla mücadele etmeye hazırlanıyor. Meteoroloji’den gelen pik sıcaklık uyarısıyla birlikte Afrika ve Basra sıcaklarının etkisiyle Türkiye, tarihinin en sıcak günlerini yaşayacak. Vatandaşlar, bu kavurucu günler için tedbirlerini almalı.

Hafta sonu Karadeniz Bölgesi’nde yaşanan şiddetli sağanak yağışlar nedeniyle sel felaketleri peş peşe gelmişti. Bugün de Meteoroloji Genel Müdürlüğü tarafından yeni uyarı yapıldı. Bu defa sağanak yağış değil kavurucu sıcaklar geliyor. Hem Afrika sıcakları hem de Basra sıcakları aynı anda vuracak. Türkiye’nin birçok ilinde hava sıcaklıkları 40 derecenin üstüne çıkarken Meteoroloji Genel Müdürlüğü’nden de önemli uyarılar yapıldı. Resmen kavrulacağız. Özellikle kronik hastalığı olanlar işe bile gitmesin. MGM son dakika hava durumu uyarıları ve detaylar haberimizde…

ÇOK YOĞUN SICAKLIK GELİYOR

Hafta sonunda yağmurla başlayan hava durumu, şimdi de yoğun sıcaklık uyarısıyla gündemde. Meteoroloji’nin verilerine göre, Afrika sıcaklarına Basra sıcakları da eklenecek. Belirtilen tarihlerde, pil sıcaklıklarının yaşanacağı bildirildi.

Kavurucu sıcaklar geliyor ve adeta buharlaşacağız. Sağanak yağış sonrasında aniden yükselen sıcaklıklar daha da artacak. Meteoroloji’nin ardı ardına yaptığı uyarılara göre, hem Afrika hem de Basra sıcakları yolda. İşe gidenler bu durumdan etkilenecek.

2’Sİ BİR ARADA VURACAK

Hava Forum, kavurucu sıcakların yaklaştığını duyurarak, “Maalesef, hem Afrika hem de Basra sıcaklarıyla karşı karşıya kalacağız. 12 Temmuz Çarşamba gününden itibaren sıcaklıkları yoğun bir şekilde hissedeceğiz. En yüksek sıcaklık ise cuma, cumartesi ve pazar günlerinde bekleniyor. Cuma günü işyerlerinin uzaktan çalışma düzenlemesi öneriliyor” şeklinde uyarıda bulundu.”

KAYNAK:TUM-HABERLER.COM