ÇOK ŞAŞIRACAKSINIZ

Esenyurt Olayında Saldırganlar Bakın Hangi Siyasetçinin akrabası çıktı..

Esenyurt’taki ‘tekel bayisi’ ci-nayetinin nedeni belli oldu
Esenyurt’ta 2 kişinin ö-ldüğü, 1 kişinin ya-ralandığı olayın nedeninin k-üfürlü WhatsApp paylaşımı olduğu ortaya çıktı. Olayda hayatını kaybeden Batuhan Bayındır’ın ise sadece arkadaşlarıyla sohbet etmek için orada olduğu öğrenilirken, s-ilahlı s-aldırganlardan Murat Özer polis ekipleri tarafından yakalandı.

Esenyurt Güzelyurt Mahallesi’nde yaşanan ko-rkunç ci-nayetin nedeni belli oldu.

Gece saatlerinde Murat Özer, Azat Ö., Tarık Ö., Servet Ö. isimli 4 silahlı s-aldırgan, bir tekel bayini basıp Yunus Emre Erzen ve Batuhan Bayındır’ı önce darbedip sonra vu-rarak ö-ldürmüş, Yusuf Erzen’i de ağır ya-ralamıştı.

Polis ekipleri kayıplara karışan s-aldırganları yakalamak için çalışma başlatırken, Murat Özer yakalanarak gözaltına alındı.

C-İNAYETİN NEDENİ BORÇ NEDENİYLE ATILAN WHATSAPP PAYLAŞIMI

C-inayetin nedeninin iki aile arasındaki borç k-avgası olduğu öğrenildi. İddiaya göre sa-ldırganlar, alacaklı oldukları baba Erzen’den borcun ödenmesini istedi.

Paralarını alamayınca konuyu mahkemeye taşıyan zanlılar, icra takibi başlattı. Bu durum karşısında öfkelenen baba Erzen, Whatsapp’dan k-üfürlü bir durum paylaştı.

Baba Erzen’i bulmak için tekel bayiine gelen s-ilahlı s-aldırganlar, Yusuf Erzen, Yunus Emre Erzen ve Batuhan Bayındır’ı gördü. Erzen kardeşlerden babalarını çağırmalarını isteyen s-aldırganlar, daha sonra çıkan arbedede ortalığı savaş alanına çevirdi.

Geçen aylarda ise Erzen ailesinin büyük oğlunun s-aldırganlardan birini s-ilahla yaraladığı ve şu anda cezaevinde olduğu öğrenildi.

ADLİYEYE SEVK EDİLDİ

Yaşanan olay sonrasında geniş çaplı çalışma başlatan polis ekipleri, s-ilahlı sa-ldırganlardan Murat Özer’i yakalayarak gözaltına aldı.